ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Facebook plănuiește să lanseze o platformă nouă dedicată în exclusivitate profesioniștilor. Noua platformă ar urma să intre în competiție directă cu LinkedIn, Google și Microsoft.

Mall online:Livrare gratuita in 24 de ore!.

Financial Times, care citează surse din interiorul Facebook, informează că cea mai importantă rețea de socializare "lucrează în secret" la un nou site care se va numi Facebook at Work (tr. Facebook la Muncă). O variantă "beta" (de probă) a acestui nou produs este deja testată atât de inginerii Facebook, cât și de o parte dintre companiile importante, noteaază sursa citată.

Este de așteptat ca Facebook at Work "să muște" serios din cota de piață a LinkedIn care este în prezent cea mai importantă platformă online pe care profesioniștii din toate domeniile își pot depune CV-urile. De asemenea, noul proiect al Facebook va lovi și în Google și Microsoft.

Facebook a raportat în trimestrul trei venituri de 2,5 miliarde de euro, cifra reprezentând o creștere cu 59% față de aceeași perioadă a anului trecut.