ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ce se discută în presă şi pe facebook? Probleme naţionale: faptul că Udrea intră cu cătuşe şi iese fără, că şi-a pus un deget la o nară, că Iohannis, nervos, şi-a aruncat paltonul pe maşină în aeroport la Paris etc. Pardon, uitam, un amic are o mare problemă: satul românesc, căruia i-a dedicat un serial. Care era bine să dispară de multă vreme (ca un factor de retard social, de obstacol în calea progresului şi a modernizării) şi e fericit că neoliberalii desăvârşesc (prin depopulare) ce au făcut comuniştii prin desfiinţarea proprietăţii şi mutarea lor în cartierele-dormitor. Toţi conlucrează la urbanizare, unicul spaţiu propice culturii şi civilizaţiei. Toată această diatribă o face, pentru cine nu ştie, de pe poziţii "conservator-creştine".

Saptamanile indragostitilor: 2-15 februarie. Toate ofertele

În acest timp, România devine rapid unul dintre capetele de pod din care se va porni un război cu Rusia, marea ameninţare din calea globalismului multilateral-dezvoltat şi a "pieţei libere". Evident, ruşii ameninţaţi, ameninţă la rândul lor România.

Întrebarea mea este: sunteţi pregătiţi să muriţi într-un război pe care l-a anunţat Soros într-un interviu găzduit acum două luni în revista mondenă (sic!) Paris Match? V-aţi lasă copiii să moară pentru că Rusia să devină ca şi noi, o colonie unde oligarhia bancar-corporatistă îşi dezvoltă nestânjenită "proiectele"?
Eu, vă spun din start, nu am de gând să lupt într-un război al altora, şi nici să-mi las cei doi băieţi mai mari că să meargă pe front contra creştinilor.

Nu are nimeni dreptul să ne facă părtaşi la o ucidere în masă (asta va fi acest război) fără ca să ne întrebe și fără ca România sa fie atacată!”