ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Novak Djokovic a trecut astăzi în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Paris de elveţianul Stanislaw Wawrinka cu scorul de 6-1, 6-4 fiind a 15-a victorie consecutivă pentru sârb si mâine de la ora 15 va întâlni un alt elveţian, pe nimeni altul decât pe campionul Roger Federer.

Federer şi-a luat astăzi revanşa învingându-l în 3 seturi pe argentinianul Juan Martin del Potro cu scorul de 6-3, 4-6, 6-3, după ce în urmă cu doar 5 zile acesta l-a învins în finala turneului de la Basel, Elveţia tot într-un meci de 3 seturi.

DJOKOVIC

Pentru primul loc din finala turneului de la Paris se vor întâlni mâine sârbul Novak Djokovic şi elveţianul Roger Federer, cei doi nemai întâlnindu-se de aproape un an de zile, mai exact de la finala turenului Campionilor desfăşurat la Londa în Noiembrie anul trecut.

În cealaltă semifinală se vor întâlni câştigătorul dintre Rafael Nadal şi Richard Gasquet şi învingătorul dintre spaniolul David Ferrer şi cehul Tomas Berdych. Ambele meciuri se vor disputa în aceasă seară începând cu ora 20.30 şi respectiv 22.30.