ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fernando Alonso a început lucrul în simulatorul McLaren iar Eric Boullier declară că echipa are un program prin care să îl ajute pe acesta să fie gata în timp pentru cursa din Malaezia.

Există zvonuri care spun că Alonso este nervos la gândul de a se întoarce în monopost, dar şeful echipei McLaren spune că nici vorbă de aşa ceva şi că realitatea este contrară; spaniolul dorind foarte mult să alerge din nou pe circuit.

„El este perfect. În realitate, începe să fie îngrijorat că va înebuni dacă nu se va întoarce curând. La sfârşitul săptămânii Alonso va fi testat de către doctorii FIA şi este asteptat faptul ca aceasta să primească ‘undă verde’ din partea doctorilor.

CAT9klDW8AAPEjs

Boullier neagă şi faptul că între echipă şi spaniol ar fi vreo tensiune în urma accidentului suferit de acesta din urmă.

„Nu. De o mie de ori nu. A fost un eveniment dramatic şi foarte nefericit, dar vă pot asigura că nu este nici o problemă între noi. Am fost cu el în spital în fiecare zi, am vorbit cu doctorii şi am fost complet transparent cu oamenii din jurul lui Fernando. Eu însumi am coordonat investigaţia lansată la sediul echipei şi totul a fost făcut în transparenţă totală cu Federaţia. Noi ca şi echipă vrem să ştim ce s-a întâmplat” a mai spus francezul.