ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Centrul Cultural de Evenimentel Turbohalle din Bucureşti găzduieşte, în perioada 11-13 octombrie, International Tattoo Convention Bucharest 2013, el mai mare eveniment din România dedicat body-art-ului.

Convenţia de la Bucureşti a devenit, în patru ani de la înfiinţare, cel mai important eveniment de gen din sud-estul Europei datorită numărului de artişti internaţionali participanţi. Timp de trei zile, la Turbohalle, publicul general şi publicul înscris pe listele artiştilor vor trăi în lumea body-art-ului mondial.

Invitaţi speciali la acest eveniment sunt unii dintre cei mai buni şi mai visual artişti tatuatori din lume. Primul dintre ei este Emilio Gonzales (Venezuela), care va fi prezent la convenţie pentru un seminar ce doreşte să acopere metode de body-piercing, implanturi şi body-modification. Al doilea mare artist invitat este el însuşi o expoziţie: “Omul Şah” Matt Gone (SUA), tatuat din cap până în picioare în carouri alb-negre, o tablă de şah ambulantă, ce cu greu se va pierde prin mulţimea oamenilor prezenţi pe toată durata convenţiei.

La cea de-a patra ediţie a “International Tattoo Convention” vor fi peste 50 de standuri expoziţionale, peste 70 de artişti profesionişti din care 40 sunt artişti internaţionali din ţări precum Olanda, Suedia, Irlanda, Novegia, Finlanda, Portugalia, Italia, Grecia, Turcia, Estonia, Rusia, Nepal, Moldova pentru a-şi demonstra talentul lor grafic şi tehnicile de tatuare acumulate de-a lungul carierei, luând parte la un adevărat maraton de competiţii şi workshop-uri.