ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Peste 600 de militari ruşi au început, marţi, manevre militare în fosta regiune ucraineană Crimeea, anexată de Rusia în martie 2014, anunţă Flota rusă de la Marea Neagră.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

La exerciţiile militare participă aproximativ 600 de militari şi 50 de vehicule blindate, precizează Flota rusă de la Marea Neagră, citată de RIA Novosti.

Manevrele militare se desfăşoară în poligonul Angarskij Pereval, un centru de antrenamente care fusese abandonat dar care a fost modernizat după ce Rusia a anexat regiunea ucraineană Crimeea, în martie 2014.

În paralel, pe fondul crizei din estul Ucrainei, armata rusă a demarat exerciţii în republicile ruse Cecenia şi Daghestan, precum şi în regiunea separatistă georgiană Osetia de Sud, transmite Mediafax.

În paralel, pe fondul crizei din estul Ucrainei, armata rusă a demarat exerciţii în republicile ruse Cecenia şi Daghestan, precum şi în regiunea separatistă georgiană Osetia de Sud.