ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Constructorul auto american Ford a decis să oprească temporar producţia B-Max timp de cinci zile lucrătoare în luna martie, respectiv trei zile lucrătoare în aprilie, în condiţiile în care asamblarea de automobile la fabrica din Craiova este sistată pentru patru zile lucrătoare şi în februarie, anun'[ Mediafax.

"Ford România continuă să îşi ajusteze volumul de producţie în funcţie de cererea de pe piaţă şi va opri activitatea în Secţia de Operaţiuni Vehicule timp de cinci zile în luna martie, respectiv trei zile în luna aprilie. În ceea ce priveşte Secţia de Producţie Motoare, nu anticipăm zile fără producţie în perioada următoare. Datorită flexibilităţii sistemelor noastre, putem reacţiona în timp util la cererile din piaţă inclusiv prin majorări de producţie", a declarat Ana-Maria Timiş, purtătorul de cuvânt al Ford România.

Ford România a anunţat la începutul acestei luni că are planificate patru zile fără producţie de automobile în februarie, pe fondul cererii scăzute.