ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Calificarile Marelui Premiu de Formula 1 din China vor incepe de la ora 10 si vor fi comentate in direct de catre F1 Manager.

Sesiunea 1

Pilotii de la echipele de varf au iesit pe pneurile medii si spera sa intra a doua sesiune cu timpii stabiliti pe aceste pneuri.

Dupa primele tururi pe locul 1 se afla Hamilton cu 1:38.285 fiind urmat de colegul sau Nico Rosberg la doua zecimi de secunda si urmatorul aflat pe aceste pneuri este Vettel la o secunda si jumatate.

Fernando Alonso a iesit direct pe pneurile usoare si este in acest moment pe pozitia a VIII-a la doua secunde de Hamilton.

Vettel a castigat aceasta sesiune urmat de Raikkonen la 0,288s si de Bottas, pe locul 4 venind Grosjean. Pilotii Mercedes sunt singurii care au mers doar pe pneurile medii.

Eliminati pilotii Manor si McLaren separati de 0,004s si Nico Hulkenberg. Cam 3 zecimi i-a separat pe pilotii McLaren de a doua sesiune din calificari.

Rezultatele finale pe F1 Manager