ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai sunt trei curse si 3 tricouri de castigat si ca lucrurile sa fie mai usoare … le-am simplificat. Vedeti ce trebuie să faceți pentru a obtine un tricou la sfârșitul articolului.

Pe circuitul din Abu Dhabi  piloții vor parcurge în timpul cursei de Dunminică 55 de tururi a câte 5554m/tur si acesta la începutul cursei se va cronometra cu aproximativ 1’35.000 iar distanţa totală a cursei va însuma 305,355km.

Accelerația la maxim: pe 72% din lungimea circuitului.

Numărul de schimbari a treptelor de viteza intr-un tur: 68.

Combustibilul folosit pe tur: 2,8kg.

Apăsarea aerodinamică: înaltă.

Timpul pierdut la boxe pentru o schimbare de pneuri: 21,4 secunde.

Cel mai rapid tur într-o cursă: 1’40.279 Sebastian Vettel 2009.

Cel mai rapid tur în general: 1’38.434 Lewis Hamilton 2011.

Viteza maximă: 322,2km/ora Sergio Perez (Sauber) 2007.

Cele mai multe clasări pe prima poziție a grilei: 2 Sebastian Vettel și Lewis Hamilton

Cele mai multe victorii: 2 Sebastian Vettel

Pneurile disponibile: medii și uşoare.

Ce ar putea fi?

Daca la ultimele doua curse am spus ca vor fi mai animate si ca vom avea spectacol, la cursa din Emirate ne e teama ca vom adormi in fata monitorului. Ne amintim desigur ca anul trecut a fost o cursa cu mult spectacol si care i-a adus lui Kimi prima victorie in F1 de la revenirea sa. Anul acesta insa, chiar daca mai sunt multe de demonstrat si lupta pentru pozitiile AICI intregul articol