ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Când, dacă  şi cum vom va avea loc o rocadă între cei 4 piloţi ce pleacă din fruntea grilei de start? Să nu uităm însă nici de Ricciardo şi de colegul său Vettel care pleacă cu un motor nou de pe linia boxelor. Ce va reuşi Alonso cu motor vechi şi cei de la McLaren care pot incurca lucrurile şi ei lupta pentru primele 5 poziţii?

Va reuşi Rosberg să facă faţă presiunii şi să stea în faţa colegului său? Sau hăituirea lui Hamilton asupra germanului va avea din nou succes? Va fi un acrosaj între cei doi în primele viraje sau ulterior în cursă? Toate acestea le vom afla împreună alături de F1 Manager începând cu ora 21 când vom transmite la cald ultimele declaraţii de pe grila de start ale piloţilor şi membrilor echipei chiar înainte de startul cursei.

Grila de start este cea de mai jos:


































































































Poziţia Pilotul Echipa
1 Rosberg Mercedes
2 Hamilton Mercedes
3 Bottas Williams
4 Massa Williams
5 Ricciardo Red Bull
6 Alonso Ferrari
7 Magnussen McLaren
8 Raikkonen Ferrari
9 Sutil Sauber
10 Maldonado Lotus
11 Perez Force India
12 Button McLaren
13 Hulkenberg Force India
14 Vergne Toro Rosso
15 Gutierrey Sauber
16 Grosjean Lotus
17 Kvzat Toro Rosso
18 Vettel Red Bull

Button (calificat pe 7) cade 5 poziţii pentru schimbarea cutiei de viteze

Kvzat (calificat pe 14) cade 10 poziţii pentru schimbarea celei de a şaptea unităţi a componentei de ardere internă (ICE)

Vettel (calificat pe 17) porneşte de la boxe pentru că a fost folosit al şaselea tren de putere în întregime.

Mai multe pe F1 Manager