ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La ora 7 s-a dat startul in cursa din Australia, cursa care incepe cu doar 15 piloti lucru care nu s-a mai intamplat din 1996.

ncepem cu o veste mai putin buna: tanarul pilot Valtteri Bottas a petrecut noaptea in spital din pricina unor dureri de spate care l-au afectat inca din timpul celei de a doua sesiuni de calificare. Astazi el a fost verificat de catre doctorul Federatiei Internationale de Automobilism si NU a primit acordul de a participa la cursa ce va incepe in mai putin de o ora. Astfel ca Williams va lua startul doar cu un singur pilot si acesta este Felipe Massa.

Claire Williams a marturisit ca au venit cei mai buni doctori din tara care sa lucreze cu Valtteri si ca durerea lui a aparut fara sa fie legata de vreun soc sau lovitura suferita in monopost in timpul calificarilor.

Acesta nu poate fi inlocuit si pilotii din urma sa vor urca cu cate o pozitie pe

Ron Dennis a declarat ca nu poate spune cu precizie daca Fernando Alonso va participa la cursa din Malaezia de peste doua saptamani si la fel nu poate fi sigur de cauza accidentului. Spune ca acesta cu siguranta nu a fost electrocutat de masina asa cum s-a vehiculat si ca pare greu de crezut dar s-ar putea ca vantul sa fie cauza chiar daca pare asa de greu de crezut.

Kevin Magnussen a terminat cursa inainte de a o incepe. A iesit din masina fiindca din aceasta a iesit mult fum dar masina a ramas undeva pe pista.

O alta problema aparuta tot in drumul spre pista de catre un Red Bull. Danil Kvyat are o problema si se tareste spre linia boxelor, cauza se pare ca este cutia de viteze.

Multe alte detalii si rezultatele cursei le gasiti pe F1 Manager.