ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


“Suntem bucurosi sa continuam politica noastra de a aduce piloti din programul de juniori Red Bull” a declarat Franz Tost directorul echipei Toro Rosso.

Desi mai multa lume se astepta ca inlocuitorul lui Daniel Ricciardo care a fost promovat la echipa Red Bull sa fie Felix da Costa, acest lucru nu s-a intamplat. Sustinut de cateva companii puternice din Rusia care doresc sa fie prezente in lumea Formulei 1 incepand de anul viitor, pilotul de 19 ani Daniil Kyvat este cel confirmat de echipa si va fi alaturi de Jean-Eric Vergne in sezonul 2014.

“Daniil este un pilot foarte talentat, lucru ce poate fi vazut din toate rezultatele obtinute in toate categoriile de juniori. El a impresionat echipa noastra cu o performanta puternica si cu multe informatii tehnice pe care a fost in stare sa ni le ofere la testul tinerilor piloti de la Silverstone. Aceste lucruri sugereaza ca are tot ceea ce este necesar pentru a progresa” a mai spus Tost.

La randul sau pilotul a declarat: “este o stire fantastica, un vis care s-a adeverit si vreau sa multumesc celor de la Red Bull si Toro Rosso pentru ce mi-au dat aceasta oportunitate nepretuita”. Daniil este pe locul 2 in clasamentul GP3 la 7 puncte in urma celui care conduce clasamentul in acest moment si care este Facu Regalia. Kyvat are in acest sezon 2 victorii.