ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De la ora 14 au început califiările Marelui Premiu de Formula 1 din Rusia.

F1 Manager va comenta fiecare dintre cele 3 sesiun în parte şi va prezenta cele mai importante momente ce se vor desfasura pe circuitul rusesc.

Seseiunea 1:

Felipe Massa a avut probleme tehnice cu monopostul si nu a reusit sa obtina un timp care sa il scoata din aceasta sesiune.

Hamilton 1:38.759, Rosberg si Bottas primii 3 din aceasta sesiune, neamtul cu finlandezul la 3 zecimi in spatele britanicului.

Claire Williams a declarat ca se pare ca sunt probleme cu motorul monopostului condus e Felipe Massa, dar nu este o certitudine.

Sesiunea 2:

Eliminat in aceasta sesiune este Sebastian Vettel care a fost la 4 zecimi in spatele colegului sau clasat pe locul 7. Si in aceasta sesiune aceiasi 3 oameni au condus clasamentul Hamilton, Rosberg si Bottas.

Felipe Massa spune ca s-ar putea sa isi schimbe mnaine mototul dar acest lucru nu il afecteaza si vrea ca maine sa aiba un rezultat bun.

Rezultatele complete pe F1 Manager