ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La ora 15 va începe cursa de Formula 1 de la Silverstone, cursă ce sărbătoreşte a 50-a aniversare în Formula 1.

Prima linie a grilei îi găseşte pe Nico Rosberg şi Sebastian Vettel, urmaţi de Jenson Button şi Nico Hulkenberg, linia a treia fiind ocupată de Magnussen şi Hamilton.

Piloţii Ferrari sunt doar pe locurile 16 şi 18 prin Alonso şi Raikkonen.

13:50 Sebastian Vettel a spus ca spera sa aiba un start bun in care sa reuseasca sa isi mentina pozitia si in care sa puna presiune pe Nico Rosberg.

Smedley seful de cursa a celor de la Williams are mare incredere in masina lor si a spus ca este foarte buna in regim de cursa. El spera ca dupa primul tur pilotii Williams sa fie deja in puncte si atunci totul va arata altcumva pentru ei. Mai bine.

Desi cerul este acoperit de nori, metereologii ne asigura ca vom avea parte de o cursa uscata.

Kimi Raikkonen a declarat ca masina trebuie facuta intr-un anume fel foarte specific pentru a fi multumit de ea si a putea da tot ce are mai bun din el. A marturisit si ca nu ar vrea sa fie in alta parte.

14:41 Eric Clapton a spus ca el tine cu Massa si este sigur ca acesta va ajunge in primii 5.

14:44 Magnussen, pilotul McLaren care pleaca de pe locul 5 a spus ca este bucuros de pozitia pe care o are si ca spera sa aduca bucurie suporterilor echipei.

14: 47 Ecclestone a spus ca el cred ca Rosberg va castiga cursa, in timp ce marele campion Nigel Mansell a declarat ca Hamilton fiind alaturi de suporterii britanici, daca reuseste sa faca totul bine atunci poate castiga astazi.

14:49 Paddy Lowe a declarat ca nu vor avea strategii diferita pilotii Mercedes. Dar a spus-o in asa fel incat se pare ca vor avea.

14:50 Vijay Mallya spune ca spera la un podium si ca vor incerca sa il obtina.

Alonso si Raikkonen sunt singurii piloti care pleaca in cursa cu pneurile de compozitie tare.

In turul de formare Rosberg spune mecanicilor ca nu a avut o plecare buna de pe grila.

15:03 Start in Marele Premiu de la Silverstone!

Coliziune intre Raikkone si Massa in primul tur. Kimi a pierdut controlul si a mers pe pista iar Felipe nu l-a putut evita. Steag rosu, cursa a fost oprita.

Kobayashi si el cu probleme la masina. Pe lanha Raikkonen abandon si pentru Felipe Massa in cursa sa cu numarul 200.

Sub stear rosu este permis schimbul de pneuri.

Startul se va relua peste cel putin 15 minute pana se repara barierele de protectie.

Cele mai importante detalii ale cursei le veţi găsi pe F1 Manager.Ro