ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Din nou avem 22 de piloţi, 11 echipe şi 19 curse. Şi mai multe miliarde de euro investiţi în ce, într-o nebunie. Orgolii, politică, presiuni, spionaj şi nouă continuă să ne placă Formula 1. Ce este în neregulă cu noi înșine?

După testele dinaintea sezonului încercăm să vedem luminiţa de la capătul tunelului. Noi, unele echipe nu o văd deocamdată.

Red Bull.

Mulţi mustăcesc de bucurie în faţa problemelor avute în teste de către echipa campioană, însă când le vor veni de hac provocărilor, credem că maşina Red Bull va putea fi din nou cea mai competitivă şi cea la care toată lumea se va uita cu admiraţie. Aerodinamica este în continuare crucială în F1, chiar dacă nu la fel  de mult ca şi în trecut. Îi credităm cu cel puţin o victorie anul acesta pe cei de la Red Bull şi lupta din interiorul echipei va fi dominată de Vettel însă am spune noi că nu aşa categoric cum se aşteaptă unii.

Mercedes

E drept că lucrurile arată foarte bine pentru nemţi şi nu doar pentru ei ci pentru toate echipele motorizate de aceştia. Îi vedem cu minim 3 victorii în acest an şi lupta dintre piloți spunem că va fi una la fel de strânsă ca şi anul trecut dar cu șanse bune de a fi dominată de Rosberg. De la ei ne aşteptăm să facă cele mai mari progrese pe parcursul anului.

Ferrari

Pentru întreaga analiză dați un click AICI