ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul fotbalist brazilian Joao Rodrigo Silva Santos, în vârstă de 35 de ani, a fost găsit decapitat la Rio de Janeiro, informează 101greatgoals.com.

Capul fostului fotbalist a fost lăsat în pragul locuinței sale pentru a fi găsit de soție. Soţia lui Silva Santos a găsit capul fostului sportiv, marţi dimineaţă, într-un rucsac, în pragul casei, cu limba tăiată şi cu ochii scoşi.

De-a lungul carierei, Joao Rodrigo Silva Santos a evoluat la mai multe cluburi din Rio de Janeiro, Suedia și Honduras. S-a retras din activitate în urmă cu doi ani.

Potrivit poliției locale, Santos ar fi fost răpit luni seară, unii martori susținând că au văzut câțiva bărbați urcându-l cu forța într-o mașină.

Investigatorii verifică varianta uciderii lui Santos de către o bandă de traficanţi de droguri, având în vedere faptul că soţia fostului sportiv lucrează în poliţia militară. Însă potrivit poliţiştilor, femeia are îndatoriri de asistent social, nu face parte din patrule şi nu face arestări, ca alţi ofiţeri de poliţie.