ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Lucian Petrut Şușală, fostul şofer al lui Darius Vâlcov, în prezent director al SC Imobiliare Consloc SRL, o firmă administrată de Primăria Slatina, a fost arestat preventiv într-un dosar de corupţie care îl vizează pe ministrul Finanţelor.

[p] LIBRARIE.NET - Cartile pe care le cauti

În schimb, primarul din Slatina, Minel Prina, a fost plasat în arest la domiciliu.

Hotărârile Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie nu sunt definitive, iar cei vizaţi le pot ataca cu recurs la aceeaşi instanţă supremă.

"La domnul Prina sunt trei denunţători, dintre care unul este plasat în arest la domiciliu şi a făcut denunţ când era arestat, iar ceilalţi doi sunt cercetaţi pentru evaziune fiscală cu prejudicii foarte mari. Credibilitatea lor este pusă serios la îndoială. Nu există probe materiale care să ducă cu gândul la Darius Vâlcov sau la Minel Prina. Sunt interceptări. Care nu au legătură cu traficul de influenţă. Au legătură cu nereguli fiscale", a declarat avocatul primarului din Slatina, conform Digi24.