ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fundaţia „Mitropolitul Bartolomeu” organizează un concurs pentru cele 34 de burse pe care le va acorda elevilor de liceu, studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, informează Gazeta de Cluj.

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.

Astfel, se vor acorda 18 burse în valoare de 200 lei pe lună pentru elevi , 12 burse de 300 lei pe lună pentru studenți, 3 burse de 300 lei pe lună pentru masteranzi şi o bursă pentru doctoranzi, în valoare de 400 lei pe lună. Bursele pentru elevi, studenţi şi masteranzi se acordă pe o perioadă de 9 luni, iar pentru doctoranzi de 12 luni, începând cu 1 noiembrie 2014.

Masteranzii şi doctoranzii, care vor candida pentru bursele scoase la concurs vor trebui să prezinte un proiect de cercetare pe o temă interdisciplinară, din domeniile propuse: teologia şi interpretarea ştiinţelor, teologia şi bioetica, teologia şi mediul înconjurător, teologia şi artele, teologia şi lumea. Condiţiile de participare, fișa tip a aplicantului, precum şi actele necesare pentru întocmirea dosarului se găsesc în regulamentul de burse aprobat de Colegiul Director şi publicat pe situl Fundaţiei, la fundatiabartolomeu.ro.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 17 octombrie 2014, direct sau prin poştă, la sediul Fundaţiei (400117 Cluj-Napoca; P-ţa Avram Iancu 18). În 31 octombrie 2014 se afişează rezultatele, iar în 1 noiembrie 2014 se depun contestaţiile şi se afişează rezultatele finale.