ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul francez, în vârstă de 65 de ani, spune că a împuşcat doi lei care au blocat trecerea vehiculului în care se afla, în timpul unei călătorii prin savana africană.

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

"Ni s-a defectat maşina în timp ce ne aflam printre tufişuri, în Burkina Faso. Doi lei au venit în faţa noastră şi nu am putut să ne continuăm drumul. Orele treceau, nu puteam să ieşim din maşină, iar şoferului african îi era foarte frică", a declarat Gérard Depardieu, citat de dailymail.co.uk.

"Nu am avut de ales, a trebuit să îi împuşc", a continuat starul francez. Întrebat de reporteri dacă, apoi, a mâncat carne de leu, actorul a răspuns: "Da!".

 

Gérard Depardieu a menţionat pentru prima dată acea vizită în Africa în luna septembrie, când a făcut următoarea dezvăluire pentru revista So Film: "Am ucis doi lei şi înţeleg de ce leul este regele junglei. Eram însă în legitimă apărare".

"Imaginează-ţi că eşti într-o maşină şi motorul se defectează. Cobori din vehicul şi în faţa ta se află acele animale. Tragi în aer, ca ei să se sperie. Însă ei nu se mişcă. Nu eram acolo pentru a participa la o vânătoare. Mă aflam în Africa pentru a ajuta Africa", a continuat actorul.