ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Celebra soprană Angela Gheorghiu a susținut mult așteptatul recital pe scena celebrului Teatro alla Scala din Milano, recital susținut cu casa închisă. Artista a stralucit in patru toalete, una dintre acestea, un superb costum popular românesc.

În templul operei numit Scala din Milano, Angela Gheorghiu s-a prezentat cu un repertoriu în mare parte românesc, dorind astfel să promoveze muzica ţării sale natale, un gest pentru care merită toate aplauzele.

[gallery ids="37560,37561,37562,37563,37564,37565"]
Va fi pe coperta numărului din iunie al revistei Gramophone

Angela Gheorghiu va apărea pe coperta numărului din iunie al prestigioasei reviste britanice Gramophone, fiind inclusă în rândul celor 25 de personalităţi mondiale care au avut un rol decisiv în promovarea şi dezvoltarea muzicii clasice pe plan internaţional, relatează biroul de presă al sopranei.

În fiecare an, publicaţia Gramophone îi onorează pe artiştii, producătorii, inginerii de sunet şi reprezentanţii caselor de discuri care au modelat industria muzicii clasice. Cei 25 de artişti ai anului 2014 vor fi prezentaţi publicului în numărul din luna iunie al revistei britanice.