ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Kim Jong-un şi-a schimbat din nou look-ul. Dictatorul de la Phenian a renunţat la cărarea pe miloc şi a adoptat o tunsoare ce îl apropie de tinerii occidentali.

LIVRARE GRATUITA, orice produs. Toate ofertele

Kim se mândreşte cu noul său look cu care s-a afişat în public la un eveniment. Fotografia cu noua lui frizură face furori pe Internet şi a fost preluată de toate agenţiile de presă.

1

În urmă cu un an, bărbaţilor nord-coreeni li s-a cerut să adopte aceeaşi tunsoare ca a liderului suprem. Rămâne de văzut ce se va întâmpla acum.

În Coreea de Nord, regulamentul în privinţa tunsului este clar. Tinerii trebuie să se tundă o dată la 15 zile pentru că părul lor nu trebuie să depăşească cinci centimetri. De altfel, părul lung este interzis atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Totuşi, femeile căsătorite pot improviza diferite coafuri, ceea ce permite diferenţierea lor de cele necăsătorite.

Iată mai jos o galerie foto cu vechea tunsoare a liderului de la Phenian:

3
4
5
6
8
9