ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gabriel Oprea, președintele UNPR, a confirmat astăzi faptul că nu mai este în fruntea Ministerului de Interne, prerogativele sale fiind preluat de secretarul de stat Ilie Botoș.

„Prin depunerea mandatului de către Victor Ponta, întregul guvern este demisionar. Vă informez că la comanda Ministerului Afacerilor Interne se află generalul magistrat Ilie Botoș” a spus Gabriel Oprea, după consultările de la Cotroceni.

Acesta a vorbit și despre negocierile care s-au purtat la Palatul Cotroceni între reprezentanții partidului din care face parte și președintele Klaus Iohannis.

”UNPR – ca întotdeauna, în probleme de securitate națională – îl sprijină pe președintele României. I-am transmis domnului președinte Klaus Iohannis întreaga disponibilitate a UNPR atât în desemnarea primului-ministru, în desemnarea viitorului guvern. Suntem total de acord și susținem alegerile anticipate”, a adăugat Gabriel Oprea.