ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mihai Găinușă, fost cârcotaş și actual cusurgiu nu a fost plătit de un an de zile de patronul Cristian Burci, acesta cerând oficial, în instanţă, falimentul Prima Broadcasting Group SRL, firma care operează Prima TV.

Black Friday:Livrare gratuita in 24 de ore!

Astfel, firma de producţie a lui Mihai Găinuşă, Trosc Pleosc Production SRL, a cerut insolvenţa Prima Broadcasting Group SRL la Tribunalul Bucureşti, iar solicitarea va fi judecată pe 22 ianuarie 2015. Tot firma lui Găinuşă a deschis luni al doilea proces împotriva Prima TV, având ca obiect "ordonanţă de plată".

Mihai Găinuşă a explicat motivele pentru care firma sa cere falimentul Prima TV:

"Avocaţii mei se ocupă de chestiunea aceasta şi nu pot oferi detalii. Cei de la Prima Broadcasting Group SRL au să-mi dea nişte bani, a trecut foarte mult timp şi asta e... Eu am oprit emisiunea («Cusurgiii», la Prima TV – n.r.) pentru a nu se mai acumula alte datorii. Avocaţii se ocupă de totul şi încerc să-mi recuperez banii în special pe munca mea şi a echipei mele. Nu e vorba doar despre asta... Eu sunt neplătit şi pentru două sezoane din «Cronica Cârcotaşilor»", a declarat Mihai Găinușă pentru Ziarul Ring.

Se pare însă că Mihai Găinuşă nu este primul ce nu a fost plătit de multe luni, lista celor care au de primit bani fiind mult mai lungă. Prima Broadcasting Group SRL, este asaltată de cereri de chemare în judecată, primul care a dat tonul fiind chiar fostul prezentator al ştirilor Focus, Cosmin Stan.El a fost urmat de Liliana Sime, Silvia Gabinat si Dragos Gino Marasoiu