ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gand in noaptea asta ingrozitoare de Halloween (noapte cand iadul pare atat de insufletit aici e pamant incat, oricat m-as stradui, nu inteleg de ce toata lumea e atat de happy...):

Uneori, singurul lucru care te opreste de la a face tot ceea ce iti trece prin minte, chiar daca stii prea bine ca e gresit, este Rusinea... ti-e rusine de chipul care te priveste trist si bland din icoana.

Poate de aceea lupta aceasta acerba impotriva lui...

Poate de aceea lupta aceasta atat de fatisa impotriva acestei rusini...

Poate de aceea lupta acesta atat de turbata prin care ti se spune, pe toate caile, ca e ok...ca totul e ok... ca orice e ok... cu cat mai gresit, cu cat mai grotesc, cu cat mai vulgar, cu cat mai revoltator de murdar, de urat, de imoral, cu atat mai cool...

Chiar daca vocea aceea din adancul sufletului tau iti spune atat de clar, atat de inconfundabil de clar, atat de enervant de clar, in fiecare noapte cand pui capul pe perna si te simti din ce in ce mai gol, din ce in ce in ce mai gol, din ce in ce in ce mai gol, desi faci din ce in ce mai multe nebunii sa scapi odata de golul asta din ce in ce mai apasator... ca nu e!