ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul fotbalist al Stelei și al lui Ajax Amsterdam, George Ogăraru, a declarat că este fericit în noua sa ipostază, aceea de asistent al antrenorului echipei secunde a "Lăncierilor", informează Prosport.

Ogăraru a precizat că se simte foarte bine în Olanda, dar că și-ar dori ca în viitor să revină în țară și să deschidă o școală de juniori.
Sunt asistentul antrenorului echipei secunde a Ajaxului, echipă ce evoluează în liga secundă. Sunt entuziasmat de această experienţă. Mă simt foarte bine în Olanda, mă simt apreciat şi cred că am multe lucruri de învăţat de aici. Aş vrea în viitor să mă întorc în ţară să deschid o şcoală de juniori. Ajax urmăreşte jucătorii români, acum doi ani m-au întrebat şi s-au interesat de Chiricheş. Chiar glumeam recent cu Van der Sar şi i-am pus că dacă nu au făcut mutarea atunci, acum e prea târziu, Vlad a ajuns la Tottenham - George Ogăraru