ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


George Simion, liderul AUR, a transmis pe blogul său un mesaj care este un bun îndemn pentru alegerile europarlamentare care au loc duminică, 9 iunie a.c.: „Mulțumim din suflet, oameni de AUR! Voi sunteți esența imnului național! Murim mai bine în luptă, cu glorie deplină, decât să fim sclavi iarăși în vechiul nost pământ! Aceste cuvinte din imnul național le-am spus la începutul discursului ținut ieri seară, la Brașov, acolo unde, în ciuda ploii, sute de oameni au mărșăluit alături de mine prin oraș, iar apoi au venit la evenimentul de prezentare al candidaților AUR pentru alegerile din data de 9 iunie.

Așa cum v-am obișnuit deja, vă las în rândurile ce urmează ceea ce le-am spus brașovenilor, la evenimentul din Piața Brassai.

Bine v-am găsit, patrioți români! Pe această ploaie infernală, un singur lucru m-a făcut să vin și să mărșăluiesc alături de voi și să stau în ploaie alături de voi. Voi simbolizați mișcarea Alianței pentru Unirea Românilor!

Voi sunteți oamenii de AUR care în ăștia patru ani nu au renunțat și în ciuda tuturor presiunilor, în ciuda alegerilor comasate, în ciuda multor televiziuni care au spus minciuni despre noi, ați rezistat: fie ploaie, fie vânt, fie atacuri abjecte.

De la Codlea la Râșnov știu fiecare dintre aceste atacuri. Le-am avut și noi în Parlamentul României, chiar astăzi, pentru că ne luptăm cu un sistem care vrea să termine România. Suntem aici într-un oraș istoric pentru români.

M-aș fi bucurat mult ca această piață să poartă numele lui Mihai Viteazul, nu a unui bolșevic care a luat parte într-o armată care voia Transilvania ruptă de țară.

Împreună luptăm, împreună ducem lupta veacului nostru mai departe! Vă mulțumesc că existați, vă mulțumesc că sunteți AUR!

Mai există un motiv și un om pentru care sunt aici. Un om care timp de 40 de ani, aproape de unul singur, s-a luptat cu șovinismul UDMR.

În Covasna, în Harghita, în Mureș și aici, în Brașov. Omul acesta este candidatul AUR la la primăria Brașov.

Omul acesta, cu un O mare, este domnul Dan Tanasă!

Nu există cetățean al României care să fie lăsat în spate.

Fie că trăiește la Miercurea Ciuc, la Sfântul Gheorghe, la Brașov, în Carei, în Babadag sau este astăzi înstrăinat în Chișinău sau Cernăuți, Londra, Paris sau Milano.

Împreună cu toții, ori punem pumnul în fața futunii, ori pierim. Și pentru asta a fost creată Mișcarea AUR.

Oameni ca Horațiu Tobu, ca Radu Râmboiu, ca domnul Avramescu, fiecare dintre voi și fiecare dintre candidații noștri care au avut curajul să lupte cu statul paralel, cu PSD și cu PNL în aceste alegeri comasate, reprezintă un erou.

Și în fața voastră, permiteți-mi să mă înclin și să vă promit un singur lucru: că o să lupt pentru dreptate până la capăt.

Toți acești oameni pe care îi vedeți în fața voastră reprezintă lupta cu statul paralel, reprezintă lupta cu sistemul lui Coldea, al lui Iliescu și al lui Băsescu, cu sistemul lui Ponta și al lui Dragnea și al tuturor ceilalți care timp de 34 de ani au îngenuncheat România. Generalul negru, care a fost ridicat ca ultimul borfaș saptămânile astea și dus la DNA, este doar vârful. Mai jos, sunt judecători care au acceptat abuzuri.

Aceste abuzuri au generat pierderi de vieți, distrugeri de familie, pușcărie pentru mulți oameni care nu meritau.

Brașovul ajunge astăzi să fie stăpânit de două clanuri mafiote, de Veștea și Scripcaru, care au furat localitățile din județul Brașov și au furat județul Brașov până n-au mai putut, și de propaganda LGBT, propaganda homosexuală, care nu aduce niciun rezultat pentru municipiul Brașov? Allen Coliban trebuie să plece!

Sâmbătă am avut Ziua Copilului. Ce au sărbătorit ei la nivel european? Au sărbătorit Ziua LGBT.

Grecia, luna trecută, printr-o majoritate în Parlament, a votat pentru adopția de copii de către cuplurile LGBT.

Suntem noi, suntem polonezii și sunt maghiarii care încă mai rezistăm și luptăm pentru normalitate.

Prin votul vostru de duminică puteți trimite oameni onești, oameni care să reprezinte cei patru piloni ai AUR în Parlamentul European sau îl puteți trimite pe Rareș Rujatu și femeia liberă și independentă – Mihai Tudose, reprezentanții partidului Corupt Comasat.

Este alegerea voastră! Ce votați duminică? AUR!

Și așa votează o întreagă Românie. Dacă voi pe ploaia asta infernală stați și rezistați aici, eu o să fiu până la capăt împreună cu voi, acolo, în stradă, în ploaie, luptând pentru dreptul nostru de a avea o țară, pentru dreptul copiilor noștri de a avea un viitor!

România noastră! România frumoasă!

Dumnezeu să binecuvinteze România și pe fiecare dintre voi!”

George Simion

Lista secțiilor de vot din Diaspora

Pentru mine și pentru AUR, Diaspora este de o importanță majoră! Acolo trăiesc frații și surorile noastre. Acolo este România de peste granițe, românii alungați din țară de regimurile politice cărora nu le-a păsat de ei. Românii care merită și trebuie să se întoarcă în Țară! Alegerile din 9 iunie sunt un moment definitoriu nu doar pentru cei care trăiesc în România, dar și pentru cei aproape 6 milioane de conaționali care trăiesc în afara țării.

Vreau să vă reamintesc că AICI găsiți lista secțiilor de vot din Diaspora!

Aceste alegeri din data de 9 iunie, organizate pe fondul comasării neconstituționale de PSD și PNL, de frica AUR,  au o importanță enormă. De aceea vreau să vă las aici lista secțiilor de vot din Diaspora. Pentru că în ultimele trei decenii milioane de români au fost nevoiți să își părăsească țara, nu din dorința de aventură sau descoperire, ci împinși de necesitate, de lipsurile și dificultățile economice perpetuate de o clasă politică indiferentă. Politicieni care nu numai că au eșuat în a oferi soluții la problemele cetățenilor, dar, prin corupție și decizii greșite, au agravat starea de sărăcie și disperare, lăsând în urmă familii rupte și destine schimbate.

Diaspora română nu este doar o statistică! Este o comunitate vibrantă, activă, care contribuie semnificativ la economiile altor țări. Însă, în ciuda acestui fapt, drepturile lor au fost adesea ignorate sau minimalizate. Alegerile trecute au arătat această realitate dură, cu românii din străinătate așteptând ore în șir, în condiții meteo nefavorabile, pentru a putea vota. Aceste scene, devenite simbol al luptei pentru drepturi egale și respect, trebuie să nu se repete.

Momentul votului din 9 iunie este esențial. Este o ocazie pentru Diaspora de a-și face vocea auzită, de a demonstra că distanța geografică nu diminuează legătura sau dragostea pentru Țară!

Este, în același timp, o șansă pentru toți români de a reflecta asupra direcției în care țara se îndreaptă și de a decide cine îi va reprezenta interesele și speranțele.

Mai mult decât atât, aceste alegeri pot marca un punct de cotitură în politica românească. Prin participarea activă la vot, Diaspora are puterea de a influența balanța politică, de a sprijini schimbarea și reforma necesară pentru o Românie mai bună, mai justă și mai prosperă. Este timpul ca toți cei care au fost neglijați, cei plecați de ACASĂ, să aibă un cuvânt de spus în viitorul țării de care aparțin indiferent de distanță.

Prin urmare, fiecare vot contează, fiecare vot are greutate, iar 9 iunie este momentul în care fiecare român din afara granițelor poate contribui activ la destinul național. Este esențial ca toți cei care simt această chemare să participe, să informeze, să se mobilizeze și să își exprime dreptul democratic, pentru ei și pentru generațiile viitoare.

Indiferent de locul în care te afli, participă la vot!

>>>AICI AI LISTA SECȚIILOR DE VOT DIN DIASPORA<<<

Este timpul să arătăm că Diaspora nu este uitată și că poate avea un rol decisiv în schimbarea pe care mulți o doresc și o așteaptă. Împreună, putem contribui la reîntoarcerea la o Românie în care să nu mai domine neglijența și corupția, o Românie în care fiecare cetățean, indiferent unde se află, este valorizat și respectat. Haideți să votăm pentru dreptate, pentru progres, și pentru un viitor în care toți românii, de acasă și din Diaspora, pot trăi cu demnitate și speranță!

Pe 9 iunie punem ștampila pe buletinul de vot la alegerile europarlamentare pe AURpoziția 4 pe buletinul de vot!

Vedeți toți candidații AUR AICI

Articol susținut de AUR