ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mesut Ozil a cucerit titlul titlul mondial cu naţionala Germaniei, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai echipei lui Low. Fiecare jucător german va primi un bonus de 300.000 de euro pentru triumful din finala cu Argentina, scor 1-0, după prelungiri, pe ”Maracana”.

Mijlocaşul lui Arsenal a anunţat pe contul său de Facebook că îşi va dona prima pentru câştigarea Campionatului Mondial: "Înainte de startul competiţiei, am promis că voi ajuta 11 copii bolnavi. Dar, după victoria noastră, nu mă voi rezuma doar la o echipă, ci la un lot întreg, de 23. Aceasta este modalitatea mea personală de a mulţumi pentru ospitalitatea poporului brazilian".

În total, Ozil a donat 303.379 de euro, sumă primită din partea federaţiei germane pentru câştigarea titlului mondial.

Şi argentinienii Lionel Messi şi Javier Mascherano au făcut un gest asemănător, donând 134.859 de dolari unui spital de oncopediatrie din Buenos Aires.