ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gheorghe Chivorchian, fost președinte executiv al cluburilor de primă ligă Ceahlăul Piatra Piatra Neamț, FCM Bacău, Foresta Fălticeni și Politehnica Timișoara, va candida la președinția Federației Române de Fotbal. Anunțul oficial va fi făcut luni 17 februarie, ora 12,00, în București, la sediul Agenției de turism Marshall.

''Cred că am experiență, idei, dar și determinarea necesară. Mă voi implica, însă, numai dacă voi constata dacă în România există filoane ale voinței de a implementa un proiect fotbalistic în care dorința de performanță, transparența și susținerea financiară se pot reuni. Atunci mă voi decide", spunea Gheorghe Chivorchian pentru Agerpres.

Pentru funcția de președinte al FRF și-au mai anunțat candidaturile Vasile Avram, Răzvan Burleanu, Gică Popescu, Sorin Răducanu și Marcel Pușcaș.