ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Renumitul violonist Andre Rieu va concerta în acest an pentru prima oară la Bucureşti. Artistul a programat nu mai puţin de 7 reprezentaţii, toate urmând a avea loc în Piaţa Constituţiei.

[p] LIBRARIE.NET - Cărţile pe care le cauţi

Andre Rieu a pregătit o surpriză pentru aceste concerte: îndrăgitul violonist va fi însoțit pe scenă de Gheorghe Zamfir! Cei doi au pregătit un moment special tradiţional. Recent, Andre Rieu a venit la București pentru a se întâlni cu Zamfir și a pune la punct detaliile momentului artistic pregătit pentru aceste concertele.

Andre Rieu promite un eveniment unic, concertele de la Bucureşti fiind singurele organizate în aer liber pe care artistul le susţine în lume, pe lângă cele de la Maastricht, oraşul său natal.

Andre Rieu a vizitat joi Bucureştiul

Andre Rieu s-a aflat într-o vizită-fulger în București joi pentru a pune la punct detalii despre concertele din luna iunie. Olandezul a făcut o plimbare prin Centrul Vechi, iar prima oprire a fost la Mănăstirea Stavropoleos, unde a fost întâmpinat de stareț și măicuțe.A urmat apoi o vizită într-o librărie, dar şi la Observatorul Astronomic.