ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unul dintre cei mai urmăriţi români de pe Facebook, Ghiţă Ciobanul, şi-a surprins neplăcut fanii după ce a postat pe site-ul de socializare o fotografie în care apare alături de premierul Victor Ponta.

Aspru criticat de mulţi internauţi, Ghiţă Ciobanul a revenit cu precizări care cu siguranţă nu ii vor pica bine liderului PSD.

"Dragi pretini care v-aţi supărat pe mine, io nu fac politica, la mine vine multă lume şi am poarta deschisă tuturor. Fac poze cu toate oile, d-apăi cu oamenii. Îmi pare rău că sunteţi năcăjiţi pe mine, vă aştept pă toţi la Jina!", a scris Ghiţă.

Nu cu mult timp în urmă, pe pagina de Facebook a premierului a apărut o imagine cu el şi cu regele Mihai, spunându-se că Ponta a luat masa de Crăciun cu fostul monarh.

EROARE din partea echipei lui Victor Ponta. Regele Mihai n-a fost la masa de vineri

Când s-a aflat că Mihai I era plecat din ţară, Ponta a publicat o dezminţire, anunţând ca poza este de la aniversarea regelui.