ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deranjaţi de faptul că un antreprenor român a folosit cuvântul happybox, americanii de la McDonald's l-au acţionat în judecată la Tribubnalul Bucureşti, invocând faptul că un meniu de la restaurantul fast-food, happy meal, ar fi putut fi confundat.

Livrare GRATUITA, orice produs. Toate ofertele

Tribunalul București a admis pe 17 februarie contestația lui Marius Ionuț Avram și a anulat o decizie anterioară prin care acesta nu mai avea voie să utilizeze marca happybox, după cum au cerut reprezentanții lanțului de restaurante fast-food, anunţă DailyBusiness.ro. Marca happybox fusese înregistrată la OSIM în 2013, însă McDonalda€™s Internațional Property Company a contestat acest lucru.

CITEŞTE ŞI: Un fost asociat McDonald’s, despre fermele de pui ale restaurantului: „Sunt cel mai dezgustător lucru pe care l-am văzut vreodată”

 "În afară de cuvântul happy din happybox nu văd nici un alt element comun cu Happy Meal. Este păcat că astfel de acțiuni venite din partea unor corporații mari să intimideze și să descurajeze pe viitor antreprenorii și inițiativele de afaceri românești", a declarat Marius Avram, directorul general happybox & Travel Studio.

Marius Avram este un cunoscuţ arbitru din fotbalul românesc.

avram