ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Proaspăt eliberat din închisoare, Gigi Becali, a declarat că nu va mai apărea în viața publică și a spus că-și dorește să se împace cu toată lumea.

"Sunt liber şi mulţumesc că sînt liber. O să vorbesc cu voi pentru că pușcăria m-a sporit în dragoste și o să vorbesc aici cu voi pentru că a stați aici de ore în șir. Voi ieși în viața publică. Vreau să împlinesc dreptate Domnului. Să mă împac cu toți cei pe care i-am supărat: judecători, procurori, jurnaliști. De aici mi-am dat seama că am crescut în dragoste. La început aveam un alt sentiment. Acum, în ultimul timp nu mai vreau rău la nimeni, eu la rugăciune mă rog și pentru dușmani.

Daruind vei dobandi - Nicolae Steinhardt

Eu rău nu voi mai face la nimeni. Nu fac circ. Vorbesc cât vreţi voi acum. Eu din dragoste stau aici cu voi pentru că nu mă mai interesează viaţa publică. Ce-mi oferă ea, nimic! La judecata de apoi voi fi tras la răspundere. Am făcut 70 de milioane de euro de la o lege în Parlamentul European", a declarat Becali la B1 TV.

Becali a mai spus că se va schimba și că își va folosi averea panetru a ajuta țara.

"Eu eram şef de cameră, şef de secţie, şef de toate. Cea mai mare bucurie a mea a fost atunci cînd am văzut un băiat că m-a repetat: "Smerenie, dragoste". Am primit temniţa cu dragoste.

Dacă Hristos a primit suferinţa, eu de ce să nu o fac? Păi cine sînt eu? Nu aveau cum să nu mă elibereze. Am făcut 37 de zile de închisoare în plus. Nu mă veţi mai vedea în vreo emisiune la televizor. Eu ce spun aia fac!

Cine pariază că nu se schimbă Becali, greşeşte! Eu sînt altul acum. Ca să fac asta, trebuie să ies din viaţa publică. Nu mai am putere să stau în viaţa publică. Planul meu de viitor este mîntuire! La palat la mine va fi numai muzică religioasă, numai oameni duhovniceşti.

De Paşte voi fi cu familia. Luni las un ordin la oamenii mei să cumpere lucruri, mîncare, pentru că mă voi duce să vizitez cîteva penitenciare. După aia voi pleca pe munte şi mă voi întoarce vineri.

Eu la cîte am făcut, am ajuns la un mic pas spre mîntuire. Mîntuirea e grea! Eu vreau să-i dau lui Hristos tot ce mi-a dat prin fraţii mei. Toată averea mea am să o folosesc pentru ţara asta. Voi face biserici, spitale. Să nu mă aştepte nimeni în faţa casei mele pentru că nu voi da nimic".

Gigi a avut un mesaj și pentru Ministrul Justiției și pentru premierul Ponta.

"Vreau să-i transmit ministrului justiţiei să mă ierte, dar vreau să-i transmit un singur lucru. Nu ai nevoie de nici un ban pentru a fi om

Nu trebuie nici un ban ca să înţelegi că MM Stoica are un an şi două luni de puşcărie, cînd el trebuia eliberat de mult. Nu trebuie să dai nici un ban ca să-l laşi pe Gică Popescu acasă. Sistemul ăsta trebuie să cadă, dacă nu, eu voi lupta pentru asta ca să-mi ajut semenii.

N-am ce face, trebuie să spun. Am să-i transmit ceva şi domnului Ponta. Noi sîntem cel mai credincios popor. Îl simt aşa că are o înţelepciune... îl iubesc", a spus Becali la B1 TV.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews