ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Preşedintele Academiei Gheorghe Hagi, Paul Peniu, a declarat că patronul Stelei, Gigi Becali, încarcerat la Penitenciarului Poarta Albă, ar putea fi angajat la echipa Viitorul, dacă acesta va beneficia de un regim de detenție deschis. Becali ar urma să revină la Penitenciarul Jilava în jurul date de 13 ianuarie 2014, când are termen în procesul în care reprezentanţii Penitenciarului Jilava au contestat în instanţă decizia judecătorului delegat privind executarea pedeapsei în regim deschis.
Săptămâna viitoare, e foarte probabil să se facă o cerere către penitenciar prin care vom solicita ca în cazul în care au oameni cu bogate cunoştinţe de fotbal să poată fi angajaţi de noi, în condiţiile prevăzute de lege. Vom vedea în ce condiţii vom putea face acest lucru, dar şi în ce condiţii putem îndeplini noi astea. Un om ca Gigi Becali ar fi binevenit la Academie, ne-ar putea oferi multe sfaturi, ne-ar putea consilia în privinţa unor eventuale transferuri. A format la Steaua o echipă puternică, cu foarte mulţi jucători de valoare şi de ce nu am putea beneficia şi noi de sfaturile dânsului?

În toamna lui 2007, Gheorghe Hagi a antrenat Steaua timp de 3 luni, după care a fost forțat de Gigi Becali să demisioneze, după mai multe declarații jignitoare la adresa fostului mare decar.