Cel puţin 35 de persoane au fost rănite, dintre care cinci grav, într-un accident de tren care a avut loc, sâmbătă, în gara Once, una din cele mai importante din capitala Buenos Aires, când garnitura feroviară a lovit bariera metalică de la capătul peronului, au informat surse oficiale, citate de EFE.

Delegatul organizaţiei sindicale La Fraternidad a declarat posturilor locale că se poate ca trenul să fi rămas fără frâne şi să se ciocnească de gardul de frânare.

Secretarul pentru probleme de siguranţă din Ministerul Transporturilor argentinian, Sergio Berni, a declarat că nu s-au înregistrat deocamdată decese.

În februarie 2012, un accident similar survenit pe aceeaşi linie şi pe acelaşi peron a provocat 51 de morţi şi peste 500 de răniţi, într-una din cele mai mari tragedii feroviare din istoria Argentinei.

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.