Cel puţin 35 de persoane au fost rănite, dintre care cinci grav, într-un accident de tren care a avut loc, sâmbătă, în gara Once, una din cele mai importante din capitala Buenos Aires, când garnitura feroviară a lovit bariera metalică de la capătul peronului, au informat surse oficiale, citate de EFE.

Delegatul organizaţiei sindicale La Fraternidad a declarat posturilor locale că se poate ca trenul să fi rămas fără frâne şi să se ciocnească de gardul de frânare.

Secretarul pentru probleme de siguranţă din Ministerul Transporturilor argentinian, Sergio Berni, a declarat că nu s-au înregistrat deocamdată decese.

În februarie 2012, un accident similar survenit pe aceeaşi linie şi pe acelaşi peron a provocat 51 de morţi şi peste 500 de răniţi, într-una din cele mai mari tragedii feroviare din istoria Argentinei.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews