ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gregorian Bivolaru, personaj urmărit internaţional pentru că a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, ţine legătura cu adepţii lui prin intermediul unui Post TV online, unde fondatorul MISA ţine conferinţe surpriză.

Pe internet apar mesaje ale acestuia, unul dintre acestea fiind despre "sunete de origine necunoscută" ce s-ar auzi din ce în ce mai des pe Pământ -, dar şi o invitaţie la o "conferinţă surpriză" pe care Bivolaru o va ţine, în 27 august, pentru participanţii la Tabăra Spirituală Yoghină de Vacanţă de la Costineşti.

Dar Bivolaru nu va vorbi yoghinilor de la Costineşti în persoană, ci prin intermediul unui post TV Online."După încheierea meditaţiei în spirală yang cu ocazia momentului special de hiatus anual din 27 august, va fi prezentată o conferinţă surpriză a profesorului yoga Gregorian Bivolaru. Accesul la această conferinţă este gratuit. Pentru a participa la spirala de hiatus şi la programul care va urma, aveţi nevoie doar de legitimaţia de spirală. Conferinţa va fi difuzată în direct pe postul de televiziune online MISA TV", se arată într-un anunţ postat pe site-ul yogaesoteric.net.

Bivolaru este azilant în Suedia.