ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Teroriștii Statului Islamic și-au aflat un nou adversar, hackerii Anonymous distribuind un mesaj în care le declară război celor care au însângerat Parisul vineri seară.

Într-un mesaj video, o persoană care poartă masca Guy Fawkes, specifică grupului de hackeri, îi avertivează pe jihadiști asupra consecințelor la care trebuie să se aștepte.

„Voi trebuie să ştiţi că noi vă vom găsi şi nu vă vom permite să vă ascundeţi. O să începem o operaţiune amplă împotriva voastră, fără precedent. Aşteptaţi-vă la atacuri cibernetice masive. Războiul a fost anunţat. Poporul francez este mai puternic decât voi şi va ieşi din această teroare încă mai puternic”, a subliniat autorul mesajului, citat de Independent.

Bilanţul victimelor atacurilor teroriste a ajuns la 132 de morţi şi 349 de răniţi, dintre care 42 sunt în stare critică. Acest bilanț nu îi include pe cei şapte sau opt terorişti decedaţi în atentatele comise la Paris în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă.