Simona Halep, locul 1 WTA, s-a calificat în sferturile de finală ale Rogers Cup, după ce a învins-o vineri (joi, la Montreal), cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Venus Williams, locul 14 WTA și cap de serie numărul 13.
 
Halep a avut la dispoziție mai puțin de cinci ore și jumătate de odihnă între meciul câștigat cu dificultate în fața Anastasiei Pavliucenkova și partida cu Venus Williams. Americanca a avut cam tot atât timp de refacere, dar întâlnirea cu Sorana Cîrstea, pe care o învinsese în două seturi, a durat cu o oră mai puțin. Halep și Williams au înfruntat această situație din cauza programului perturbat de ploaie din ziua anterioară.
 
Calificarea în sferturi este răsplătită la Montreal cu un premiu de 60.120 de dolari și cu 190 de puncte WTA. În faza următoare, Simona Halep va evolua, vineri (sâmbătă, nu înainte de ora 01,30, ora României), cu jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 6 WTA. Halep conduce cu 4-1 în întâlnirile directe cu Garcia.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.