ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Echipa națională de handbal masculin a României a învins reprezentativa similară a Ciprului, scor 36-19(18-10), într-un meci contând pentru grupa a II-a preliminară a CM din 2015.

Din grupa a 2-a preliminară mai fac parte echipele Italiei şi Slovaciei, meciurile începând în octombrie anul trecut. În primele partide din grupă, România a învins Italia, cu 23-22 şi Slovacia, cu 32-24, fiind lider în prezent, cu 6 puncte.

Celelalte partide vor avea loc astfel: cu Cipru, în 5 ianuarie, la Nicosia, cu Italia, la Bucureşti, în 8 ianuarie, şi cu Slovacia, în 11 ianuarie, la Sala.

Câştigătoarea fiecăreia dintre cele cinci grupe preliminare din primul tur se va califica în turul secund, play-off, în care au asigurată calificarea directă alte 13 echipe europene.

Meciurile se vor disputa în luna iunie, în sistem tur-retur. Câştigătoarele din dubla manşă se vor califica la turneul final. Turneul final al CM din 2015 va avea loc în Qatar, între 17 ianuarie şi 1 februarie.