ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Filmul fantasy Hobbitul: Dezolarea lui Smaug, al doilea din trilogia "Hobbitul", a intrat direct pe primul loc în box office-ul nord-american, weekendul trecut, cu încasări de 73,6 milioane de dolari, potrivit estimărilor oferite de boxofficemojo.com

Povestea din Hobbitul: Dezolarea lui Smaug, în regia lui Peter Jackson, continuă aventurile lui Bilbo Baggins (Martin Freeman) pe parcursul călătoriei alături de vrăjitorul Gandalf (Ian McKellen) şi cei 13 pitici, conduşi de Thorin Oakenshield (Richard Armitage), în misiunea lor de a pune din nou stăpânire pe Regatul Pierdut, Erebor. Bilbo şi însoţitorii săi trebuie să înfrunte numeroase primejdii şi să parcurgă teritorii ostile, pentru a ţine piept, în final, dragonului Smaug, interpretat, prin intermediul tehnologiei motion-capture, de Benedict Cumberbatch.