ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Viorel Hrebenciuc, fostul deputat PSD, a recunoscut o parte dintre acuzaţiile pe care procurorii DNA Braşov i le aduc în dosarul retrocedărilor ilegale de pădure.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Alături de acesta, şi-au mai recunoscut o parte din vină fiul său, Andrei Hrebenciuc, şi deputatul Ioan Adam. Acest lucru reiese din referatul DNA transmis instanţei în solicitarea de prelungire a măsurilor preventive luate faţă de învinuiţii din acest dosar, scrie Mediafax.

"Fiind audiaţi, inculpaţii Hrebenciuc Viorel, Hrebenciuc Andrei, Adam Ioan, Bengescu Dan Costin au recunoscut în parte săvârşirea infracţiunilor de care sunt acuzaţi", se arată în documentul DNA.

Beneficiarul retrocedărilor, Paltin Sturdza, nu a recunoscut nimic până în momentul de faţă.

"Paltin Gheorghe Sturdza nu a recunoscut săvârşirea vreunei infracţiuni. Adam Ioan a formulat denunţ în prezenta cauză, prin care a arătat că i-a oferit mită judecătorului Ordog Lorand Andras pentru obţinerea deciziei 231/2012 a Tribunalului Covasna. Kadas Iosif, Poenaru Jănică şi Iacob Sorin Ioan nu au recunoscut comiterea faptelor de care sunt acuzaţi", au mai scris procurorii DNA în referatul citat.