ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aishwarya S.Dahiwal, o tânără de 17 ani din India, s-a sinucis după ce părinţii ei i-au interzis utilizarea Facebook-ului pe telefonul mobil.

Părinţii, care sunt în stare de şoc, au declarat că i-au interzis fiicei lor accesul la site-ul de social pentru a-i permite să se concentreze mai bine pe teme. Dahiwal era studentă în anul doi la colegiu Parbhani, din regiunea Maharashtra (vestul Indiei).

Conform raportului politiei, cu o seară înainte, Aishwarya s-a certat cu părinţii ei, care i-au interzis să mai folosescă telefonul pentru a intra pe reţeaua de socializare. Ei au sfătuit-o să se concentreze asupra studiilor. Dimineaţa, părinţii au gasit-o pe fată spânzurată în camera ei.

Ea a lăsat şi un bilet de adio, în care scria: "Este Facebook-ul aşa de rău? Eu nu pot sta într-o casă cu astfel de restricţii. Nu pot trăi fără Facebook".