ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Arhiepiscopul Vadului, Feleacului şi Clujului, Mitropolit al Clujului, Maramureşului şi Sălajului, ÎPS Andrei Andreicuţ i-a vizitat pe cei patru supraviețuitori ai accidentului aviatic produs în Munții Apuseni, în 20 ianuarie.

ÎPS Andrei Andreicuţ a declarat, după ce i-a vizitat pe cei patru pacienți ai Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, că a dorit să-i vadă pe aceștia, precizând că este bine să îi vizitezi pe cei aflați în necaz.

"Este creștinește ca pe frații noștri care sunt în suferință să îi vizităm. Situația aceasta a fost una specială. Vă închipuiți că au trecut printr-o mare traumă. I-am găsit optimiști și sperăm că Dumnezeu, prin mâna doctorilor, îi va face din nou zdraveni, sănătoși, și vor intra din nou în misiunea pe care au avut-o până acum", a declarat pentru citynews.ro ÎPS Andreicuț.

Sursa foto: citynews.ro