ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Părinţii mai au timp până vineri să-şi înscrie copiii la ora de religie. Ministerul Educaţiei a anunţat că până marţi 1,2 milioane de elevi din întreaga ţară depuseseră cereri de participare la ora de Religie.

[p] LIBRARIE.NET - Cărţile pe care le cauţi

ÎPS Părinte Irineu, Mitropolitul Olteniei, a transmis un mesaj către părinţi, îndemnându-i pe aceştia să îşi înscrie copiii la orele de religie din şcoli.

50% discount garantat la parfumuri, doar azi

"Religia formează structura de bază a omului. Religia în şcoală este hrana copilului de astăzi şi a adolescentului de mâine. Dacă reuşim să punem această piatră de temelie pentru viaţa şi identitatea copiilor şi tenirilor noştri, vom reuşi să-i cuprindem în acest edificiu al Bisericii şi implicit al ţării noastre. Vedem bine din istoria poporului român că ţara şi Biserica sunt într-o legătură indistructibilă. Nu poţi vorbi de român, fără să vorbeşti de creştin. Pentru aceasta, religia este preocuparea noastră de bază şi dacă avem posibilitatea de a o promova în şcolile noastre, trebuie să facem tot ceea ce ne stă în putinţă să o menţinem la acelaşi loc de cinste", a declarat Înaltpreasfinţitul Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei pentru Libertatea.

DESCARCĂ AICI cererea pentru înscrierea la ora de Religie a copilului tău