ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ÎPS Pimen Suceveanul, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, atrage atenţia în Pastorala de Paşti că elevii primesc „învăţături nesănătoase”, cum este „educaţia pentru sănătate”, care promovează şi încurajează păcatul desfrânării, aratp digi24.ro.

[P] Cărarea Împărăției - Arsenie BOCA - comanda online

În Pastorala de Paşti, ÎPS Pimen Suceveanul arată că este bucuros că astăzi tot mai multe mame vin cu copiii la Împărtăşanie şi consideră că mamele sunt datoare să facă acest lucru şi după ce copiii lor merg la grădiniţă şi apoi la şcoală:

„Adevărata mamă, ne spune Sfântul Ioan Gură de Aur, nu este cea care doar naşte copii, ci cea care îi şi educă şi îi creşte în duhul învăţăturii şi moralei dreptei credinţe creştine”.

ÎPS Pimen Suceveanul menţionează că vede că astăzi elevii în şcoală, pe lângă cunoştinţele folositoare lor şi societăţii, primesc şi „învăţături nesănătoase” pentru viaţa lor, la vârsta lor necoaptă, „învăţături cu titlul Educaţia pentru sănătate, educaţie care în realitate promovează, încurajează păcatul desfrânării”.

El consideră că, în urma acestei situaţii, părinţii elevilor, profesorii care predau religia, preoţii şi fiecare trebuie să arate copiilor gravitatea acestei educaţii.

„Suntem datori să ne rugăm şi mai mult şi cu toată inima pentru luminarea minţii celor care împărtăşesc şcolarilor cunoştinţele necesare pentru formarea lor sufletească, pentru demnitatea lor civică”, mai susţine ÎPS Pimen.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews