...Foarte posibil că ar fi folosit un sistem audio cu designul de la Sharp Bluetooth GX-BT7, compatibil cu tablete şi smartphone-uri. Vestea bună e că a ajuns şi în România, la preţul de 130 euro.

Dar ce-l recomandă?

Sistemul Sharp este compatibil cu protocoalele Android Open Accessory. Atunci când este conectat prin USB la dispozitivul cu sistem Android, poate funcţiona în manieră tradiţională (este compatibil cu formatele MP3 şi WMA). De asemenea, este compatibil şi cu gadget-uri Apple (până la versiunea iPhone 4S) şi dispozitivele de stocare USB standard. Atunci când sunt conectate la noul sistem audio Sharp, toate aceste dispozitive se încarcă simultan.

Bluetooth GX-BT7 vine şi cu un mecanism acţionat electric, care separă difuzoarele, producând un sunet original iar un set de LED-uri care pulsează în ritmul muzicii.  Echipamentul are o putere de ieşire totală de 20 W iar consumul energetic de doar 0,4 waţi în modul Standby.

Nu doar prin Bluetooth

Sistemul Sharp beneficiază şi de conectivitate NFC, dar din fericire nu trebuie să stăm cu smartphone-ul lipit de el pentru a face transferul wireless. Datorită etichetelor NFC furnizate împreună cu setul, nu mai trebuie să pierdem timp cu sincronizarea sistemului. Etichetele NFC pot fi ataşate oriunde în încăpere, la o distanţă de 10 metri faţă de difuzor. Aşezăm dispozitivul smartphone sau tableta lângă cea mai apropiată etichetă pentru transferul wireless al fişierelor audio.

 

 
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews