ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


...Foarte posibil că ar fi folosit un sistem audio cu designul de la Sharp Bluetooth GX-BT7, compatibil cu tablete şi smartphone-uri. Vestea bună e că a ajuns şi în România, la preţul de 130 euro.

Dar ce-l recomandă?

Sistemul Sharp este compatibil cu protocoalele Android Open Accessory. Atunci când este conectat prin USB la dispozitivul cu sistem Android, poate funcţiona în manieră tradiţională (este compatibil cu formatele MP3 şi WMA). De asemenea, este compatibil şi cu gadget-uri Apple (până la versiunea iPhone 4S) şi dispozitivele de stocare USB standard. Atunci când sunt conectate la noul sistem audio Sharp, toate aceste dispozitive se încarcă simultan.

Bluetooth GX-BT7 vine şi cu un mecanism acţionat electric, care separă difuzoarele, producând un sunet original iar un set de LED-uri care pulsează în ritmul muzicii.  Echipamentul are o putere de ieşire totală de 20 W iar consumul energetic de doar 0,4 waţi în modul Standby.

Nu doar prin Bluetooth

Sistemul Sharp beneficiază şi de conectivitate NFC, dar din fericire nu trebuie să stăm cu smartphone-ul lipit de el pentru a face transferul wireless. Datorită etichetelor NFC furnizate împreună cu setul, nu mai trebuie să pierdem timp cu sincronizarea sistemului. Etichetele NFC pot fi ataşate oriunde în încăpere, la o distanţă de 10 metri faţă de difuzor. Aşezăm dispozitivul smartphone sau tableta lângă cea mai apropiată etichetă pentru transferul wireless al fişierelor audio.