ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!




Centrul pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului a trimis Parchetului de lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o sesizare privind aspectul lui Radu Mazăre, aceştia considerând că şi-a luat o tunsoare şi o mustaţă ca a lui Adolf Hitler.

Black Friday:Livrare gratuita in 24 de ore!

"MCA România consideră gestul primarului Radu Mazăre, cel de a se prezenta public și in fața judecătorilor cu o infatisare (tunsoare, mustata) care o copiază pe cea a lui Adolf Hiltler ca fiind scandalos si provocator. La numai două zile după ce un cetatean roman, etnic german, a devenit Presedintele Romaniei, primarul Radu Mazăre a apărut public cu o tunsoare de tip Adolf Hitler. Este o dovadă, credem noi, de sfidare deliberata care sustine atat solicitarile noastre repetate cu privire la promulgarea Legii 107/2006, in ultima ei forma modificata cat si avertizarile noastre repetate cu privire la tolerarea unor astfel de aparitii publice a unor functionari publici care sunt retribuiti inclusiv din taxele si impozitele platite de toti cetatenii romani, indiferent de apartenenta lor etnica, religioasa, etc.

Reamintim ca in 2009 Primarul Radu Mazăre a defilat in public in uniforma nazista. Fapta sa a rămas nesancționată politic și juridic. Plângerea împotriva lui Radu Mazăre a fost tratată netransparent, eronat și părtinitor, fapt care a permis "recidiva" domnului Mazăre, care considera ca aceasta este modul cel mai adecvat de a se prezenta, ca persoana publica, in fata cetatenilor romani", se arată în comunicatul MCA.