ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a dezvăluit marţi care vor fi costurile de reconstrucţie ale celor trei stadioane din Bucureşti ce vor fi demolate în vederea organizării Campionatului European din 2020.

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Stadioanele vizate sunt cele ale echipelor Steaua, Dinamo şi Rapid iar investiţia va fi una uriaşă, ce va depasi 100 de milioane de euro, conform spuselor lui Răzvan Burleanu pentru Ziarul Financiar.

În bugetul de peste 100 de milioane de euro intră şi construcţia a două stadioane noi în perioada următoare  la Craiova şi Târgu Jiu, a mai explicat Răzvan Burleanu.

Bucureştiul va găzdui pe National Arena patru meciuri de la Campionatul European de fotbal din 2020 (trei din grupe şi unul din optimi), conform unui anunţ făcut, în luna septembrie, de UEFA.