ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În urma articolului publicat de ActiveNews.ro pe data de 16 aprilie a.c., în care trăgeam un semnal de alarmă în legătură cu elevii români câştigători ai competiţiei NASA, care nu puteau participa la gala de premiere din lipsă de fonduri, Traveo.ro şi KLM România s-au sesizat şi au decis să contribuie la facilitarea călătoriei acestora.

Puteţi citi articolul mai jos:

Guvernul e fan Eurovision. Cât alocă pentru participarea României. În schimb, elevii premiaţi de NASA caută sponsori să-şi ridice premiile din SUA


Cazul a fost preluat apoi şi de alte publicaţii.  Astfel, grupul de elevi de la liceul Tudor Vianu, București, care a câștigat premii în cadrul Conferinței Internaţionale pentru Dezvoltare Aerospaţială 2014, organizată de NASA, a plecat la Los Angeles marți, 13 mai, cu zborul AF 066 și va reveni în țară joi, 22 mai.

Proiectul elevilor români s-a numit Arcturus Space Settlement și s-a remarcat din peste 800 de proiecte înscrise în competiție. Elevii sunt cu toții pasionați de științele exacte și au fost premiați la olimpiadele naționale de fizică și astronomie, precum și la diferite concursuri internaționale.

"Traveo.ro și KLM susțin performanțele elevilor români și pun preț pe inovația tehnologică pe care acest gen de proiecte o aduce. Decizia de a sponsoriza plecarea acestora vine ca urmare a faptului că ambele branduri pun accent pe performanță, pe inovație, pe idei proaspete și abordări inedite.

Este o onoare și o bucurie pentru Traveo.ro și KLM că au avut oportunitatea de a se implica în acest proiect și că elevii români pot participa, așa cum merită pe deplin, la premiere. E vorba aici de rezultate la cel mai înalt nivel, puțini elevi din lume putându-se lăuda că au câștigat un mare premiu la NASA. Pentru acest lucru, Traveo.ro şi KLM îi felicită pe elevi și pe profesorii care i-au îndrumat", se precizează în comunicatul remis redacţiei ActiveNews.ro.

Despre Traveo.ro

Traveo.ro este o platformă completă de booking dezvoltată de Accent Travel prin care utlizatorii își pot face rezervări la bilete de avion, hoteluri, pot închiria mașini sau cumpăra pachete tematice de călătorie. Traveo a apărut din dorința de a le oferi clienților noștri o mai mare flexibilitate și libertate în a-și găsi cele mai bune soluții pentru călătoriile lor. De aceea, le punem la dispoziție utilizatorilor un serviciu online complet și complex, conectat la cele mai importante platforme internaționale de furnizori din domeniul turismului.

Despre KLM

KLM a fost fondată în anul 1919, fiind astfel cea mai veche linie aeriană ce și-a păstrat numele original. În 2004, Air France și KLM au format alianța Air France KLM. Din această alianță a rezultat cel mai puternic grup aviatic European, bazat pe două brand-uri și hub-uri puternice - aeroportul Schiphol din Amsterdam și aeroportul Charles de Gaulle din Paris. Păstrându-și identitatea, grupul se concentrează pe 3 aspecte esențiale: transportul pasagerilor, mentenanța aeronavelor și transportul de marfă.

În Olanda, KLM cuprinde esențialul Grupului KLM, care include KLM Cityhopper, transavia.com și Martinair. KLM își deservește destinațiile cu o flotă modernă și oferă locuri de muncă la 33 000 de oameni din întreaga lume. KLM este o companie de top în industria aviatică. Operațiunile de încredere și produsele orientate către client sunt rezultatul politicii sale ce susține inovația durabilă.

KLM este membru al alianței globale SkyTeam, oferind clienților o rețea de zboruri globală. KLM leagă Olanda de fiecare regiune economică importantă a lumii, fiind, așadar, un factor important în economia țării.