ANM a prelungit din nou avertizarea cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, ploi și vijelii. Aceasta vizează 21 de județe și este în vigoare de luni seara, de la ora 21:00, până miercuri la ora 09:00.
 
Potrivit meteorologilor, se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care pot lua și aspect de vijelie și izolat căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20-25 l/mp și izolat 50- 60 l/mp.
 
Se află sub cod galben de vreme rea județele Alba, Argeș, Bacău, Botoșani, Brașov, Buzău, Cluj, Caraș-Severin, Covasna, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara,  Harghita, Iași, Mehedinți, Neamț, Prahova, Sibiu, Suceava, Vâlcea, Vrancea. Fenomenele se vor semnala pe arii mai restrânse și în restul teritoriului.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.