ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministerul Finanțelor Publice a lansat cea de-a doua emisiune de titluri de stat din cadrul Programului Tezaur - ediția CENTENAR, destinată exclusiv populației. Titlurile au o valoare nominală de 1 leu, scadența la 3 ani, o dobândă de 4,5%, iar veniturile aferente sunt neimpozabile, informează instituția printr-un comunicat.
 
Titlurile de stat pot fi cumpărate în perioada 1 - 24 august 2018 de la toate unitățile operative ale Trezoreriei Statului, indiferent de domiciliul fiscal, în perioada 1 - 23 august 2018 prin rețeaua de oficii poștale ale Companiei Naționale "Poșta Română" S.A, din mediul urban, iar în perioada 1 - 22 august 2018 din mediul rural. Un investitor poate efectua una sau mai multe subscrieri în cadrul unei emisiuni, dar valoarea maximă cumulată a acestora nu poate depăși 100.000 de lei. 
 
În 6 iulie 2018 s-a încheiat prima emisiune de titluri de stat pentru populație lansată de MFP în cadrul Programului TEZAUR - ediția CENTENAR, volumul total de subscriere atins depășind 786 de milioane de lei.