Ministerul Finanțelor Publice a lansat cea de-a doua emisiune de titluri de stat din cadrul Programului Tezaur - ediția CENTENAR, destinată exclusiv populației. Titlurile au o valoare nominală de 1 leu, scadența la 3 ani, o dobândă de 4,5%, iar veniturile aferente sunt neimpozabile, informează instituția printr-un comunicat.
 
Titlurile de stat pot fi cumpărate în perioada 1 - 24 august 2018 de la toate unitățile operative ale Trezoreriei Statului, indiferent de domiciliul fiscal, în perioada 1 - 23 august 2018 prin rețeaua de oficii poștale ale Companiei Naționale "Poșta Română" S.A, din mediul urban, iar în perioada 1 - 22 august 2018 din mediul rural. Un investitor poate efectua una sau mai multe subscrieri în cadrul unei emisiuni, dar valoarea maximă cumulată a acestora nu poate depăși 100.000 de lei. 
 
În 6 iulie 2018 s-a încheiat prima emisiune de titluri de stat pentru populație lansată de MFP în cadrul Programului TEZAUR - ediția CENTENAR, volumul total de subscriere atins depășind 786 de milioane de lei.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews